Välikausihattu perhoskuvalla

sweetheart_perhonen
Hattuun lensi perhonen! Aplikoiminen on siitä kivaa, että vaikka olen surkea piirtämään, ne räpellykset sitten herää henkiin kun olen kuitenkin hyvä ompelemaan :). Näiden tekeminen on ihanaa ja rentouttavaa. Kevättä kohden kun tässä mennään, muokkasin hatun kaavaa niin, että korvaläppä ei ole niin iso, vaan menee tuollain kauniissa kaaressa. Peittää kuitenkin korvan hyvin muttei näytä niin kovin talviselta enää.
sweetheart_kukka
Toiselle puolelle hattua ilmestyi kukkanen. Uuden ompelukoneen mukana tuli paininjalka minkä avulla voi tehdä vapaata ompelua - kangasta voi liikuttaa mihin tahansa suuntaan, paininjalka puristaa vain sen verran ettei kangas nouse neulan mukana ylös. Koska tämä ei ollut tilaustyö, harjoittelin tikkauksen käyttöä tässä samalla. Vähän pomppii mutta ei kai ne perhosetkaan niin suoraan lennä :).

Hattu on microfleeceä, vuori puuvillatrikoota ja aplikoinnin velouria.

paketti
Postitin päärynämekon suoraan lahjan saajalle asiakkaan puolesta. Tein myös pikaisen kortin mihin kirjoitin asiakkaan haluaman tekstin. Aika ihana paketti lähti silkkipaperiin käärittynä matkaan!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin