Unenomaista

Joskus on ihanaa vain puuhastella. Tänään on ollut sellainen päivä. Töitä, mutta pikkuhiljaa, asia kerrallaan, välillä uuden työhuoneen järjestelyä, välillä lasten kanssa höpötystä, ja sitten taas töitä. Ei se tunnu työltä. Olen onnekas että voin elää näin.

työhuone
Uusi työhuone on ihana! Vihdoinkin työpöydälle mahtuu kaikki koneet JA tietokone. Kunhan muistan ostaa pitkän usb-piuhan, saan printterin pois pöydältä ja sitten mahtuu toinen ompelukone tai peitetikkarikin. Ei tarvitse enää siirtää konetta pois toisen tieltä :). Yksi seinä on lila ja loput valkoisia, lilalle seinälle tulee vielä valkoisia kehyksiä ja pari hyllyä. Nyt langat ja tilpehöörit on vähän tiellä vielä, ja itse olen ihan hukassa kun en löydä mitään. Mut silti, ihanaa. Parasta on että uusi huone on reilusti isompi kuin vanha. Nyt mahtuu hengittämäänkin.

kirjahylly

Huoneiden vaihtelun yhteydessä pöllin lapsilta lipaston ja hyllyn. Vähän eri väriä kuin muut huoneen kalusteet, mut ei voi mitään. Onneksi ne on tuolla kolosessa piilossa :). J totesi, että kamalasti sulla on noita kirjoja, itse sen sijaan olen aivan eri mieltä. Ammattikirjallisuutta EI voi olla liikaa :). Ei kerrota J:lle että kaikki yläkaapit on täynnä lehtiä ja vanhempia kirjoja...

päärynä

Kävin nappiostoksilla ja mukaan lähti aivan ihanaa päärynäkangasta. Tulossa tästä nyt ens alkuun myyntiin yksi 62/68cm mekko ja myöhemmin muutama röyhelömekko.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Yritys

Instagram @Susannafin