SweetHeart Röyhelömekko

Ensimmäinen röyhelömekko on tässä. Tämä mekko syntyi omalle tyttärelle, kankaana on verhojen lyhennyksestä jäljelle jääneet suikaleet :). Mutta röyhelömekkoja on tulossa myyntiin ihan kohta. Iinulta on tulossa kankaita kahdessa värimaailmassa: triojäätelö ja polkkakarkki, eli KESÄ! Kunhan saan tiedon kankaista/hinnasta, alan ottamaan ennakkotilauksia.

First ruffleskirt! This one is for my own daughter, but soon they´ll be available for order. I´ll have two colourlines, trio ice cream (chocolate, strawberry, vanilla) and peppermint candy (red, white, pink). As soon as I know when I´ll have the fabrics, I´ll start taking pre-orders.

röyhelö

Oli vaan pakko leikkiä photoshopilla. Ei opi kuin harjoittelemalla, mutta ehkä mun pitää jättää noi pensselileikit niille jotka osaa :).

pussisauma

Mekossa on pussisaumat, eli mekko on nurjalta yhtä nätti kuin oikealtakin, saumat ei näy läpi, eikä saumurinlangat kutittele herkempääkään ihoa. Kaunista, just tällaisesta viimeistelystä tykkään!

SweetHeart-hattuja on kyselty kivasti! Huomenna pääsen kuvaamaan uusia hattuja, ne on ihania! Toimitusaika postitetuille hatuille tällä hetkellä 5-7vrk.

2 kommenttia:

  1. hyvä palautelomake sulla. teksti vaan pientä!

    VastaaPoista
  2. Whaat miten sun kommentti tuli läpi ilman hyväksyntää? Hmm... Tää kommenttilootan teksti on tosiaan niin pientä että ihan menee veikkaamalla mitä kirjoittaa.... täytyy huomenna sukeltaa koodiin, varmasti sitä _jostain_ saa säädettyä :)

    VastaaPoista

 

Yritys

Instagram @Susannafin